Beoordelingen van Kings of wok s Hertogenbosch

Recente recensies van Kings of wok s Hertogenbosch

4 sterren na 18 reviews

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet zoals gewend Was niet echt warm De mihoen was droog en plakte aan elkaar Bestelling heeft lang geduurd de bezorger was ook alles behalve vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Flauwe en smakeloos en slecht gevuld. Weinig groenten, weinig kip. Saus vlak en flauw. Nee, hier bestel ik niet weer. We hadden overigens 4 wok gerechten en niemand van mijn lunch partners vond het lekker.

, 17-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Qua smaak zit het goed. Helaas neemt de grootte van de porties steeds verder af. De hoeveelheid wok en garnalen van de laatste bestelling was echt te weinig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk. Wij bestellen altijd online en halen het dan zelf op, en altijd staat het optijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eten dreef echt in de saus heb het zo weggegooid Mijn zoontje nam het eten aan gaf de bezorger geld en de bezorger was gelijk weg zonder wisselgeld terug te geven

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Favoriete Wok! Super lekker & snel bezorgd.

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik mistte wat smaak, ondanks knoflook zwartebonensaus proefde ik geen knoflook en mistte ik wat kracht, het was flauw. Heb zelf smaak toegevoegd. Voor de rest optijd geleverd!

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was deze keer iets te laat, maar voor de rest smaakte alles weer goed hoor. Gr. Saskia

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geholpen door de bezorger…nette jongen… het eten zat bij een bakje een beetje aan de buitenkant… maar het was verder prima

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Bestelling kwam iets later, maar daar belden ze keurig over.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag naam van het gerecht op het doosje zetten.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke mensen en de beste wok!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en aardige mensen

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten boor een prima prijs, en zeer sympathiek personeel! Echt een aanrader :)